Gratis bezorgd vanaf €44,95 binnen Nederland

Ruilen

U kunt uw nieuwe bestelling al plaatsen op onze site. Kies bij afrekenen de optie “zelf overmaken” (Let op: u hoeft dan niets te betalen, ook niet n.a.v. de automatische mail die u ontvangt). Vermeld bij “opmerkingen” dat het gaat om ruilen, het bedrag, het product, en uw oude factuurnummer. De kleding met de oude factuur (vermeld er op dat het gaat om ruilen), kunt u voldoende gefrankeerd terugsturen naar ons retouradres. Wij zullen dan indien van toepassing het bedrag van de retourgezonden artikelen in mindering brengen op uw nieuw geplaatste bestelling.

De verzendkosten bij ruilen van het nieuwe artikel zijn gratis (u betaalt alleen de verzendkosten naar Onlinemerkkleding), maar indien u dit artikel toch weer wilt retourneren, zijn wij genoodzaakt de verzendkosten in mindering te brengen op het te restitueren bedrag. U ontvangt van ons een email met daarin het eventuele resterende bedrag.

Retourneren

Bent u ontevreden over een artikel dan kunt u het in ongebruikte staat en zonder gebreken (inclusief labels/hangtags) binnen 14 dagen voldoende gefrankeerd terugsturen en wordt het aankoopbedrag van het betreffende artikel terug betaald. Om hygiënische redenen kunnen ondergoed, badkleding en oorbellen niet worden geretourneerd. Dit geldt tevens voor artikelen die naar rook, parfum, wasmiddel of soortgelijke geuren ruiken. Indien uw volledige bestelling teruggestuurd wordt en u heeft betaald per creditcard, zijn wij genoodzaakt de creditcard commissiekosten te verrekenen met uw bestelling. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Onlinemerkkleding.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen.

Uiteraard kunnen wij artikelen waarvan de labels/hangtags zijn verwijderd of losgemaakt niet retour nemen.

U kunt de artikel(en) voldoende gefrankeerd terugsturen naar:

Onlinemerkkleding
Heereweg 311
1873GC  Groet

Vergeet a.u.b. niet uw factuur mee terug te sturen.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: