Retourneren

Ongedragen artikelen kunnen inclusief label of hangtag binnen 14 dagen aan ons worden getourneerd*.
U kunt de artikel(en) voldoende gefrankeerd terugsturen naar:

OnlineMerkkleding
Heereweg 311
1873 GC  Groet
(Vergeet alstublieft niet uw factuur mee terug te sturen)

*Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat onlinemerkkleding.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen.

Wanneer artikelen niet kunnen worden getourneerd:

  • Om hygiënische redenen kunnen ondergoed, badkleding en oorbellen niet worden geretourneerd.
  • Artikelen die naar rook, parfum, wasmiddel en/of soortgelijke geuren ruiken kunnen wij niet aannemen. Het is onmogelijk om zulke artikelen weer in ons assortiment op te nemen.
  • Wij kunnen artikelen waarvan de labels en/of hangtags zijn verwijderd of losgemaakt niet retour nemen.

Indien een volledige bestelling wordt teruggestuurd welke is betaald per creditcard, zijn wij genoodzaakt de creditcard-commissiekosten te verrekenen met de bestelling.

Heeft u een vraag of twijfelt u over het retourneren van een item(s)? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de contactpagina. Wij doen onze uiterste best om snel te reageren.

Ruilen

U kunt uw nieuwe bestelling al plaatsen op onze site. Kies bij afrekenen de optie “zelf overmaken” (Let op: u hoeft dan niets te betalen, ook niet n.a.v. de automatische mail die u ontvangt). Vermeld bij “opmerkingen” dat het gaat om ruilen, het bedrag, het product, en uw oude factuurnummer. De kleding met de oude factuur (vermeld dat het gaat om ruilen), kunt u voldoende gefrankeerd terugsturen naar ons retouradres. Wij zullen dan indien van toepassing het bedrag van de retourgezonden artikelen in mindering brengen op uw nieuw geplaatste bestelling.

De verzendkosten bij ruilen van het nieuwe artikel zijn gratis (u betaalt alleen de verzendkosten naar OnlineMerkKleding), maar indien u dit artikel toch weer wilt retourneren, zijn wij genoodzaakt de verzendkosten in mindering te brengen op het te restitueren bedrag. U ontvangt van ons een email met daarin het eventuele resterende bedrag.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: